Segmen Raya 2014 By Bella Din

Assalamualaikum korang. Aku ada info benda nak dikongsikan dengan korang. Tapi disebabkan aku rasa kemalasan malam ni..haaa aku copy paste je lah. Heeee..

Hai korang, sempena masih di bulan raya ni, bella nak anjurkan satu segmen.
Yang paling bestnye, BELLA NAK BAGI DUIT RAYA pada 3 Blogger yang bertuah.
So, kalau korang nak duit raya, mai la join sekaki (^_^)

Oh ya, segmen Bella ni panjang sikit jangka hayatnye. Maklumlah, nak bagi duit raya kene lah di bulan raya kan? kalau nak tunggu raya tahun depan,, berjanggutlah nak tunggu gamaknye, so Bella pilih raya yang dekat sikit, Raya Haji ok.. hihi

Ok ni syaratnye yang simple :

1. Jemput follow BLOG BELLA ye hihi TQ.
2. Buat satu entry betajuk "Segmen Raya 2014 By Bella Din"
3. Copy & paste kan gambar di bawah


4. Komen kan Link anda pada entry Bella yang ni sahaja.
5. Bella akan update list peserta
6. Jemputlah jalan-jalan raya ke entry blogger lain
7. Bella akan hubungi 3 blogger yang bertuah. Mungkin akan ada tambahan hadiah or whatever.

Apa tunggu lagi marilah join!!