Facebook  Twitter  Instagram

1st Giveaway by Melangkau Garisan with love


Ok u'olss ni ada satu lagi giveaway dan merupakan FIRST giveaway buat tuan punya blog! Peringatan hanya EMPAT! Ya betul hanya 4 pemenang sahaja yang akan terpilih untuk menerima hadiah dari tuan punya blog! Jadi apa tunggu lagi , sertailah giveaway MG ini sekarang! Tapi sebelum tu, lihat dulu butir-butir yang diperlukan sebelum korang nak join segmen giveaway ni. Boleh rujuk di bawah untuk info....

so, apa yg korang kena buat just 

1. copy gambar kat atas ni then backlink kat blog MG (macam biasa)
2. Be MG beloved follower
3. like my fanpage --> ekinrazalli da tailor 
4. follow Instagram ---> ekinrazallidatailor
5. tinggalkan link kat komen 

haaa, macam tulah lebih kurang nak join 1st Giveaway MG ni :)

tempoh :

sampai 13 september 2014  

so guys ni lah 4 hadiah yang bakal korang menang :

1. perfume bvlgari jasmine nor x 1 pemenang
2. babies blink biasa x 1 pemenang
3. face serum by SAVEE x 1 pemenang
4. pink urban tshirt x 1 pemenang









so, jom support MG :)
korang kalau takde fb or instgram pun boleh join 
just inform MG kat komen korang takde fb ke ig ke ...
join je if korang ada blog ea ^__^