Facebook  Twitter  Instagram

Mood down pulak. Rest blogging jap

Aisehhh kenapa lah mood tiba- tiba down pulak..bukan bad mood..tapi suatu perasaan yang tak menyenangkan.. Susah lah nak explain. Haha!! Well kita manusia dikurniakan hati dan perasaan so bagi aku biasa je cuma jarang-jarang kot. Kalau wanita hmmm bila datang je bulan dorang memang moody abis. Hehe jangan marahhh!! Nanti kena jual..

Kadang-kadang kita tak nak layan perasaan moody ni tapi ia terjadi secara tidak langsung..tak boleh control tau..tapi kalau boleh jangan layan sangat perasaan macam tu..so penyelesaian kepada masalah itu.. Keep calm, sit back and relax..have a good rest mentally.. Cari balik mood yang hilang tu.. Jadi aku pun nak buat benda yang sama..

Off duty blogging for a while perhaps one or two days.. Need to search for my spirit back.. Cewahhh sekiping lah pulak..to all fans..cehhh haha..aku akan berehat sementara..insya'Allah akan ku reply komen-komen dan share segmen korang setelah aku kembali disini. Ngeh ngeh ngeh.. Oklah sekian.. Chau!!