Facebook  Twitter  Instagram

Segmen Pencarian Bloglist by Syaz Harzays Minme

Assalamualaikum u'ollss..haaa ni ada satu segmen menarik dari pemilik blog seperti yang terdapat di bawah. Jom kita sama-sama meriahkan segmen beliau. Aku malas nak taip banyak-banyak. Aku copy paste je dah siap. Heeeee jom semua!





*ENTRI MELEKAT SEHINGGA 31 OGOS*
scroll ke bawah untuk baca entry yang terbaru .. 

Assalamualaikum uolls... 
selamat petang... so.. buat pertama kalinya syaz nak buat Segmen Pencarian Bloglist by Syaz Harzays Minme.. syaz dah lama nak buat segman nih.. tapi asyik tangguhh jerr.. macam2 syaz fkr.. boleh ke syaz buat..? ade ke yang nak join segmen syaz buat? kalau asyik fikir camtu sampai bila2 pon niat syaz nk buat segmen tak jadik .. kan2.. syaz teruskan jerr.. di harap mendapat sambutan laa erkk :D

So... tanpa membuang masa.. syaz lancarkan SEGMEN PENCARIAN BLOGLISTnih... 
Tujuan utama syaz buat segmen nih adalah untuk menambah rakan dalam bloglist syaz supaya senang syaz nk BW korangg... disamping menambah kenalan..  semua boleh turut serta menjayakan segmen syaz nih oke.. tak kira blogger lelaki atau wanita, baru atau lama.. join jer... oke :D



Syarat-syarat :

1. Follow blog syaz nihh ..
2. Like page syaz dekat SINI..
3. Follow instagram syaz dekat SINI.. (kalau xde takpe)
4. Buat satu entry bertajuk " Segmen Pencarian Bloglist by Syaz Harzays Minme "..
5. Letakkan banner di dalam entri korang dan linkkan semula dekat entri nih..
6. Tinggalkan URL ENTRI korang di ruangan komen entrii ni..

 senang dan mudah je kan..

P/S : semua yang join syaz akan masuk dalam bloglist syaz sehingga hujung bulan 10.. :D

SELAMAT BERSEGMEN UOLLS ^^ !

TERIMA KASIH SUDI JOIN.. :D