Facebook  Twitter  Instagram

Giveaway Harry Potter Postcards From Germany

OK ini satu segmen giveaway yang menarik. Sebabnya?? Jeng jeng jeng..aku big fan of Harry Potter! Haha.. So ada seorang blogger menganjurkan segmen giveaway Harry Potter postcards..rugi kauuu tak join! Rujuk bawah!


Sebagai tanda aku appreciate U olls yang budiman, yang selalu meluangkan masa membaca dan meng-komen kat blog JINDRISSKA ni, aku nak buat satu giveaway bertemakan Harry Potter! Clap. Clap. Clap. Bestlah korang, nnt dekat poskad tuh ade setem jerman! Yeay! (Dulu2 masa kecik hobi aku kumpul setem)

Syarat2 penyertaan giveaway aku yang pertama diabad ini! Hiphiphooray!
  • Follow blog JINDRISSKA ni. Kalau dah follow, skip je syarat ni.
  • Kalau suka, follow la Instagram KLIK atau Twitter KLIK (optional, taknak follow pon takpe) 
  • Buat satu entry bertajuk "Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!"
  • Kalau takde blog, tpi nak join jugak, share je apa2 entry dari blog JINDRISSKA ni ke laman social mcm FB, Twitter, ataupon Insta, dan taglah aku!
  • Dalam entry/post tuh, tulislah sepatah dua kata tentang blog JINDRISSKA ni. (Membodek dibenarkan dan mungkin akan memudahkan anda utk menang GA ni!)
  • Bubuh banner kat bawah ni, and backlink semula ke blog JINDRISSKA ni.
  • Lastly, lekatkan link entry korang dalam ruangan komen kat bawah ni. Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 27 OGOS 2014
Tengok! Banner bertemakan followers yang selalu melawat blog JINDRISSKA ni.
I love u olls semua!


Inilah habuan korang nnt! Ada 11 Harry Potter Postcards untuk dimenangi. Jemput tengok ye!






All the best korang! Annyeong!
Sekian~
Thanks for reading this !