Facebook  Twitter  Instagram

Giveaway: Saya Nak Poskad Dari Moscow

Click Banner To Join
Ok korang ni ada satu lagi giveaway yang menarik. Haaa owner giveaway ni baru launch blog dia.. Details untuk menyertai adalah seperti di bawah ye;-


Follow these few easy steps :
  1. Follow blog aku yang tak ade pape ni. (tapi lepas ni insyaAllah berguna untuk korang hehe)
  2. Tulis satu entri pasal giveaway ni. (masukkan sekali link blog ni)
  3. Letakkan banner kat bawah ni dalam entri tersebut.
  4. Tag 3 kawan blogger anda dan pastikan mereka tau. (benda bagus haruslah dikongsi kannn huhu)
That's it! Simple je.



Orang yang ditag;-

InsyaAllah 10 blogger bertuah akan menerima poskad dari Moscow khas daripada Evariena hewhewhew :) So peluang anda boleh dikatakan cerah lah jugak.

Tarikh tutup penyertaan : 24 Ogos 2014

Tunggu apa lagi, cepat join!