Facebook  Twitter  Instagram

SEGMEN : MAGIKKAN DUNIAKU by kapas-putih.blogspot.com

SEGMEN: Magikkan duniaku by kapas-putih.blogspot.com


Segmen ini berlangsung selama 24 jam iaitu bermula pada jam 8 pagi 19.08.2014 dan berakhir pada jam 8 pagi 20.08.2014. Jadi apa tunggu lagi. Lengkapkan detail-detail yang diperlukan untuk penyertaan ini!


Syarat senang wajib ikut:


1. Follow blog kapas-putih.blogspot.com
2. Buat entry dan letak banner kat atas dan backlink segmen
3. Tepek 1-2 keping gambar dalam entry dan pilih satu je template magic kat bawah ni. (1/2/3/4).. Boleh sertakan caption kalau nak.
4. Tinggalkan URL segmen kat kotak komen

Nak seribu daya tak nak seribu dalih. Jom cuba kawan-kawan!

 Hey Look! Woof Woof! Oh wait I'm a cat, meowwwarfff!!


Quadruplets "peace(s)"!

Nota: Insan ini adalah adik yang juga pengaram jantung pisang saya!

Saya pilih template No.1

Rasanya dah memenuhi kriteria syarat dah! Harap-harap permohonan diluluskan :D