Facebook  Twitter  Instagram

Giveaway Merdeka Lestari

Assalamualaikum korang. Haaaa ni ada lagi segmen giveaway yang menarik untuk korang join. Aku rasa malas hari ni..jadi aku copy paste semuanya. Haha..

Assalamualaikum...

Tetiba mood nak buat giveaway datang...Memandangkan sekarang bulan merdeka,So,KLA pun buat lah Giveaway Merdeka Lestari

Malaysia,Di sini lahirnya sebuah cinta

Giveaway merdeka,Kasihlestariabadi,2014

Syarat :

1) Klik MERAH | BIRU | PUTIH | KUNING ( tunggu habis loading)
3) Buat entri bertajuk ' Giveaway Merdeka Lestari '
4) Copy banner di atas dan link ke entri ini
5) Tinggalkan URL penyertaan anda di ruangan komen di bawah.
 6) Pemilihan pemenang akan dibuat olehrandom.org

Hadiah 

1) Top Referral : Buku Duit Pantas (Penulis : Ammar Zahar)  + Topup RM10
2 ) 5 x Topup RM10

Pemenang akan diumumkan pada 2 September....

Enjoy!!!

Haa korang..jangan lupa join dan ikut syarat-syarat penyertaan tau!! Gudluck!!