Facebook  Twitter  Instagram

Dapat Tolong, Tapi Tak Mampu

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Ada yang belum tidur? Hmm Zaki ni kira dalam dilemma lah jugak. Sebabnya susah nak cakap..-_-




Bila ada seseorang memerlukan kita dimana kita sebenarnya dapat membantu, tapi pada masa yang sama kita rasa kita tak dapat, atas sebaba tertentu.

Begitulah Zaki rasa sekarang, sebab ada terbaca post di Facebook menyatakan mereka sedang mencari A+ blood type. Zaki pulak, memang A+ tapi disebabkan sebab yang tertentu, Zaki tak dapat nak membantu.

Feels bad and rasa macam useless. Hanya mampu berdoa kepada Allah S.W.T supaya segera mereka jumpa A+ blood donor sebab jenis darah tu agak susah dicari. Juga Zaki berharap, si penerima nanti sihat dan sembuh seperti sediakala.. Ameen..