Facebook  Twitter  Instagram

Header Baru

Assalamualaikum semua. Selamat petang dan selamat berhujung minggu. Memandangkan hari ni semua orang tak kerja, termasuk abang dan ayah Zaki, so Zaki agak lapang dan merajinkan diri menggunakan khidmat notebook pulak hari ni! So Zaki decide nak design header baru untuk blog Zaki, maka terhasillah satu cetusan idea yang tak berapa nak kreatif dan tak juga cantik, tapi tak juga hodoh. Eh eh, macam mana tu??



So dapat lah hasilkan sesuatu yang berbentuk macam ni. Header yang baru ni lebih kepada text semata-mata. Kalau tengok sekali, macam ok..tengok lama-lama macam juling pulak mata nampak perkataan banyak sangat! hahahahaha! Tapi ni je mampu buat.. kehkehkeh.. apa pendapat korang dengan design header baru ni? Ok ke KO? Kalau ok, boleh jugak nak pakai nanti untuk header baru blog Zaki.. Kalau tak, kena la design lagi header yang lain. Mih mih mih!