Facebook  Twitter  Instagram

The Rock ft Ahmad Dhani - Munajat Cinta

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Pagi ni boleh pulak teringat lagu-lagu yang sering Zaki dengar dulu. Lagu ni agak popular, korang pun mesti tahu kan?




Kenangan lama mengusik jiwa betul lagu ni. Tapi ha, tak ada kaitan dengan cintan cintun gitu.. Cuma Zaki suka dengar lagu sentimental and slow gitu. Banyak lagi sebenarnya lagu-lagu lama yang dah lama Zaki tak dengar.

Nak dengar lagu kat phone pun malas. That's why phone ni memory masih banyak.. Korang pulak, layan lagu macam mana? Meh la share, nak jugak dengar.