Facebook  Twitter  Instagram

Lunch @ Chicken Rice Express

Assalamualaikum. Korang dah makan tengah hari belum? Hari ni Zaki makan kat luar, Abang Zaki belanjs makan di luar. So tak payah nak penat-penat masak. Heee. Tadi kami singgah makan di Chicken Rice Express. Tempat makan tu lebih kurang macam The Chicken Rice Shop. Sama semuanya.



Black & White

Soya Bean

Baby Kailan

Beancurd in Oyster Sauce

Fried Chicken

Fragrant Rice

Itulah menu yang kami pesan. Semua sama je, nasi ayam. Haha. Yang Black & White tu ingatkan air apa, rupanya air soya + cincau! Erkkk matai! Namun service di situ memang bagus, makanan dia out sekaligus eventhough kita kena tunggu beberapa minit. 


Yang dua orang dalam gambar tu memang takda kerja lain, asal ada tempat je nak berselfie! Kahkahkah. Korang pulak makan apa tadi?