Facebook  Twitter  Instagram

Lunch @ Cafe Cafe

Assalamualaikum semua. Hari ni Zaki agak sibuk temankan sepupu sepapat datang dari kampung. 2 orang datang ambik sijil kursus, yang lain just datang jalan-jalan je. Hari ni lunch di luar lagi, orang belanja Zaki ikut aja. Bukan selalu kehkehkeh. Hari ni kami singgah di Cafe Cafe.


Tomato With Omelette Chicken Rice


Roasted Chicken Wings


Ladyfingers - Goreng Belacan


Double Chocolate Milkshake


Tuna Toast With Fries & Salad

Berbaloi bayar sampai RM100+ makan untuk 6 orang. Sebab setiap pinggan adalah sangat besar saiznya. Saiz pinggan yang digunakan mungkin 10-12 inci. Bayangkan pinggan tersebut penuh. Nasib baik aku order tuna toast je. My cousins makan tak habis. LoL! Satu pinggan boleh kongsi 2 orang, orang dewasa yang makan banyak. Kalau yang makan sikit, boleh kongsi 3 orang.


Ini dua orang menyempat jugak nak selepi! Comel kan my lil' cuzzy? Jangan ngorat tau! Nak kena luku kepala boleh cuba. Kahkahkah.


Lepas mengisi perut sampai kenyang rasa nak pecah, terus pecut bawak mereka pergi bowling center. Main bowling lah apa lagi! Kehkehkeh. Tengok gambar kasut bowling cukup lah ek. Takda ambik gambar masa tengah main bowling. Hehe..