Facebook  Twitter  Instagram

Reward Yourself

Assalamualaikum semua. Selamat pagi dan selamat hari minggu buat korang semua. Seperti biasa, setiap hari Ahad, Zaki temankan ayah membeli barang keperluan dapur. Tak berapa suka nak drive hari cuti macam ni, jalan jem sana sini.



Sambil menunggu ayah selesai membeli barang, aku lepak dalam kereta yang di park ldi depan supermarket sebab susah cari parking lot di sekitar kawasan situ.

Cuaca pulak agak panas hari ni. Tekak ni teringin pulak nak makan ice cream. So aku pun keluar dan masuk ke supermarket beli ice cream tu haaaa.. Sesekali, apa salahnya menghadiahkan diri sendiri ice cream coklat yang sedap. Kehkeh..

Oklah, saja je nak korang terliur tengok ice cream tu. Muahaha.. chow~