Facebook  Twitter  Instagram

1st GIVEAWAY RM400 ++ BY ASYA AMIN !

Assalamualaikum korang..ni ada satu lagi GA yang menarik dan lumayan juga hadiah yang bakal dimenangi nanti.. so korang kena pastikan syarat-syarat GA ni dipatuhi dan dipenuhi untuk membolehkan korang menjadi pemenang..hehe..so kalau nak join...


Syarat-syarat penyertaan adalah mudah.. jadi korang rajin-rajin lah klik highlighted perkataan di atas tu ok ataupun klik SINI. Jom kita meriahkan GA ni sementara tiada due date untuk penyertaan.