Facebook  Twitter  Instagram

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA

Assalamualaikum korang. Fuh penat tunggu orang kat bengkel repair clutch kereta. Baru je sampai rumah ni. Haishh.. Sampai je rumah aku terus buka la blog aku yang tak seberapa ni dan ternampak la komen tentang GA yang menarik ni ha.



Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat bawah ni. Siap!


GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Menarik bukan? Memandangkan agak mustahil untuk kesana, join GA ni pun dah memadai kot. Haha. Rasa baru balik dari Paris kot kalau menang nanti.. so syarat-syarat adalah sangat mudah. Just make sure korang ikut betul-betul syarat yang ditetapkan.. 

Kawan yang saya tag