Facebook  Twitter  Instagram

Hadiah Dah Sampai!

Assalamualaikum korang.. Fuhh panas kan cuaca hari ni.. So hari ni aku luangkan masa dengan si pengaram jantung aku ke Dataran Sibu untuk menyaksikan a car a Sibu Base Jump. Tengah syok tengok orang terjun, dapat call dari pihak DHL mengatakan yang hadiah aku dah sampai.


Jadi seperti yang korang boleh nampak dalam gambar diatas, itulah dia hadiah yang aku menang baru-baru ni dalam Wordplay Contest by Contact Singapore di Facebook page mereka. Hadiah tadi pun aku pickup kat tempat orang base jump tu sebab orang tukang hantar tu pun secara kebetulan lalu disitu.. Heeee.. Weeeee happy happy! So next time korang pun boleh menang jugak..aku sentiasa doakan..