Facebook  Twitter  Instagram

Giveaway - Saya Nak Sihat

Assalamualaikum. First of all, just nak bagi tahu korang dah beberapa hari aku tak join GA. Ha tadi Kak Hidayah komen baru lah tahu ada GA yang sangat menarik. Bukan apa, sebab beberapa hari ni memang tak bukak pun feed blog. So tengok di banner di bawah


So korang, menarik tak hadiahnya? Jadi apa yang korang perlu buat adalah melengkapkan segala syarat-syarat GA tersebut. Mudah-mudahan ada rezeki untuk menang, siapa tahu kan. Jomlah join korang..

Rakan yang ditag


"Saya nak sihat kerana bagi saya sudah tiba masanya untuk saya menjalani kehidupan yang sihat dimana selama ini saya hidup sebagai seorang yang overweight. Saya nak sihat juga kerana saya berasa cemburu, cemburu bukan apa sebab kawan-kawan saya yang lain bebas melakukan aktiviti lasak tanpa kekangan dan boleh memakai apa saja pakaian yang mereka nak, lainlah macam saya saiz pun susah nak cari. Oleh sebab itu saya nak sihat, dan pada masa yang sama memastikan kesihatan saya pada tahap yang maksimum"