Facebook  Twitter  Instagram

Water Balloon Luminaries

Assalamualaikum korang..selamat pagi..dah tido ke belum ni? Kalau belum meh kita belajar buat Water Balloon Luminaries.. Apa benda tu?? Ha korang boleh tengok gambar dibawah..sangat awesome korang!


Ni aku jumpa tadi kat website tengah jalan-jalan dan terus terpegun tengok kreativiti pencipta benda ni..nak belajar membuatnya?? Ok korang boleh ikut tutorial ni kat SINI..kalau korang nak buat untuk cenderamata pun boleh ni..selain tu perhiasan rumah..

Ada banyak lagi tutorial buat cenderamata menarik yang aku jumpa.. Tapi rasanya tak larat nak share satu-satu..apa kata korang terjah site yang aku pergi tu kat SINI..

Rasanya info yang aku bagi dah cukup kot.. Pandai-pandai korang lah ye jalan-jalan kat website tu..tak rugi kau!! Banyak sangat benda menarik kat situ..