Facebook  Twitter  Instagram

Segmen Or Giveaway?

Assalamualaikum korang.. hmmm Sabtu yang membosankan bagi Zaki dan tadaaaa maka terhasillah satu lagi post. Oklah straight to the point, Zaki ada jugak terfikir nak buat segmen or giveaway tapi belum decide lagi mana satu nak buat. Masih dalam pertimbangan lagi. Haaaa sabar-sabar! Kalau nak buat segmen, tugasan pun belum difikirkan lagi, nak buat giveaway pulak, tak tahu nak bagi hadiah apa kepada pemenang. Yelah bajet kureng sikit! LOL!

Tujuan Zaki nak buat semua tu adalah "to show my appreciation" kepada semua yang menjadi pembaca setia blog Zaki dan juga buat follower-follower yang sudi follow blog Zaki yang tak seberapa, tak secantik blog orang lain. Tapi apa pun, Zaki akan post lagi di entri yang akan datang sekiranya jadi buat segmen/giveaway ni. Korang doa-doalah moga Zaki jadi buat! Hahahaha!