Facebook  Twitter  Instagram

Header Baru!

Assalamualaikum korang.. hmm Isnin yang membosankan bukan? Sementara tak tahu nak buat apa, aku pun belek-belek lah Photoshop aku. Belek punya belek, ada dalam dekat 1 1/2 jam jugak lah aku membelek Photoshop aku tu. Ye lah idea tak ada, tambahan lagi aku ni bukanlah Expert  macam kebanyakan orang. Aku pun saja-saja lah nak cuba buat header baru untuk blog aku kan. Asyik pakai yang lama tu, macam dah jemu pulak mata memandang. Haha..


Maka terhasillah satu header yang tak berapa nak cantik, apatah lagi nak membuatkan sejuk mata memandang.Ini je yang mampu aku buat, dan spontaneously ada dalam kepala otak aku ni. So what say you?? Bagi la satu dua komen ke, yang membina semangat la! Haha kalau yang mematahkan semangat aku FIRE korang! Takdalah gurau je, tapi betul aku nak komen yang membina bukannya mencela, or mengutuk. Heeee anyway, itu semua adalah hak masing-masing. So.. tadaaaaa... Chow~