Facebook  Twitter  Instagram

5 Millions Gmail Passwords Leaked, Check Yours Now!

Uishh bahaya betul lah sekarang ni..senang betul hacker nak godam password email kita.. Lagi bahaya kalau email kita tu ada data-data berkenaan kredit kad..untuk info lanjut korang click gambar dibawah..



Untuk memastikan email korang takda tersenarai dalam laman wet Bitcoin Russia, boleh check (sila click gambar) juga dan pastikan password korang sentiasa diubah..aku dah check aku punya, alhamdulillah takda dalam list..bertindak sekarang..

Credit to: Lifehacker.com