Facebook  Twitter  Instagram

Scammer Alert! Beware!

Assalamualaikum korang..! Wah aku menang sebuah kereta Proton Inspira! Impianku jadi kenyataan! Kenyataan lah sangat kan..padahal dapat message dari scammer@penipuan.. Ingat ni zaman batu ke senang-senang nak tipu orang..adoi tak habis-habis mereka ni.


Entah bilanya aku join peraduan coca cola, hahaha.. menipu tak agak-agak..dahlah website pun robot.txt . Kalau korang rajin, korang leh type kat search column di Google.. bukan di browser korang tau..aju nak nasihatkan korang lah, kalau ada terima sms seperti ini...jangan diklik website tu sebab mereka dah letak phishing coding kat link website tu.

Setiap benda korang type mereka ada auto writer monitoring korang type apa.. so janganlah pulak korang jadi mangsa ketamakkan manusia seperti mereka.. chow~