Facebook  Twitter  Instagram

10 Days Diet Challenge (Ada ke yang nak join)

Assalamualaikum korang. Selamat pagi dan selamat berhujung minggu. Ha nampak tak tajuk entri aku tu? Ya aku nak buat 10 days diet challenge. Tapi tak tahu lah kalau ada yang nak join.



Kalau ada yang join, lagi ramai lagi bagus. Kita sama-sama amalkan gaya hidup sihat. Kita cuba capai target masing-masing dalam masa 10 hari.

Pada masa yang sama, boleh juga berkongsi menu dengan rakan-rakan yang lain. Ha sapa-sapa yang tak join pun boleh jugak follow up menu kita and maybe nereka akan turut mencuba resepi menu diet kita tu.

Tapi fokus utama adalah, diet. Cuba kurangkan sebanyak mungkin berat badan dan lemak degil dalam badan. Harap-harap ada yang support and join. Kalau takda, aku pun tetap akan buat sendiri. Ecececeh bunyi merajuk je kan.

So entri dan peraturan challenge ni akan aku update lagi kemudian di entri yang lagi satu. Petang sikit macam tu lah. Okeh!