Facebook  Twitter  Instagram

10 Days Diet Challenge by Zaki! Namaku



Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua. Ok inilah dia saat yang dinantikan. Challenge ini diinspirasikan daripada challenge October 10 Days Challenge by Siti Yang Menaip

Syarat-syarat adalah sangat mudah.
- Terbuka kepada siapa sahaja.
- Ikut diet apa yang korang biasa buat
- Kongsi menu dalam entri korang (pagi,tgh hari, malam)
- Target korang (tak capai target pun tak apa)
- Post entri korang lepas tamat diet untuk seharian pada hari yang sama dan seterusnya hingga tamat 10 hari.
- Tag lah aku pada entri yang korang share tu.
- Boleh mula esok hari. Kalau tak sempat, bila-bila pun boleh.
- nak backlink balik ini terpulang kat korang lah ok!
- Timbang sebelum dan selepas

Senang je bukan? Hiks hiks. Tak susah pun challenge ni. *letak la blog aku ni dalam bloglist* kalau nak tengok menu-menu aku. Hiks hiks

Selamat berdiet!