Facebook  Twitter  Instagram

CPUV Lagi!

Assalamualaikum korang. Wah agak teruja pulak masa menaip entri ni. Ye lah, sebab aku kan ada lah dekat beberapa hari tak update apa-apa atau post apa-apa entri. Nak join giveaway atau segmen pun tak. Mood kurang sikit lately so stop blogging kejap. Anyway, tadi tiba-tiba jari ni gatal pulak nak check account Nuffnang. Dan....tadaaaaaa..


So seperti yang korang boleh lihat, itulah dia CPUV yang aku dapat.. Zurich Insurance Contest. Dapat 3 sekaligus pulak tu korang! Sapa tak excited kan? Jadi, aku harap korang-korang yang sangat baik hati, hensem-hensem, cantik-cantik, gojes-gojes, mabeles-mabeles tu, kalau nampak iklan Nuffnang Zurich Insurance Contest tu sedang menari-nari dalam ruangkan iklan blog aku, click lah eh. Hiks hiks.

Sebelum terlupa, terima kasih Encik/Cik Nuffnang kerana bermurah hati dan memberi peluang untuk menjadikan blog saya sebagai medium untuk mengiklankan iklan anda! Terima kasih kerana memberi kepercayaan terhadap diri saya! Arigato!

CPUV - Zurich Insurance Contest