Facebook  Twitter  Instagram

CPUV | Transitions Optical

Assalamualaikum semua. Haih baru je ingat nak marah (dalam hati je lah), kenapa pihak Nuff tak bagi CPUV dah kat aku. Rupa-rupanya ada! Tadi gatal jari click kat View All tu balik, dan tadaaaaaaaa..


Entah bila dapat pun aku tak tahu. Jadi semua yang On Going adalah 7. Kalau korang nampak iklan tu gedik-gedik tengah menari di blog aku, korang sedekahkanlah seCLICK dua ke. Haha

Anyway thanks Nuffnang untuk CPUV dari Transitions Optical ni ye. Sayang Nuff ketat-ketat! Terima kasih sebab masih memberi kepercayaan untuk mengiklankan iklan di blog aku ni.

#barulepaskomenpasalnuffdiblog Tunsha Ayunie