Facebook  Twitter  Instagram

Men's Biore Double Scrub Oil Clear

Assalamualaikum semua. Memang bagus Men's Biore ni. Bagi aku setakat ini memang nampak kesan menyeluruh. Minyak yang berlebihan di muka berjaya disingkirkan. Lihat dibawah..



Nampak kurang berminyak bukan? Hasil penggunaan hanya beberapa hari sahaja. Muka pun nampak lebih segar. Tona muka pun nampak sedikit cerah.


Lihatlah betapa kulit muka aku berminyak dan nampak kurang fresh dari selepas menggunakan produk Biore. Kulit muka pun terasa licin dan halus.

Muka bebas minyak nampak lebih berseri. Hahaha! Korang-korang lelaki bolehlah cuba Biore ni. Even ladies pun ada jugak Double Scrub ni. Cuba lah, hasilnya memuaskan.