Facebook  Twitter  Instagram

Melepas Nak Jumpa George Calombaris

Hmm aku ni dah lah fanatik dengan rancangan masakan TV Australia yang terkenal iaitu Masterchef Australia. Nak pulak, si George botak tu datang ke Malaysia. Aduhhh macam mana ni! Dah dapat peluang tapi...





Offer yang pihak Astro bagi hanya passes untuk berjumpa dengan George dengan menukarkan circle point sebanyak 150 point untuk satu pass. Tapi diriku terpaksa melepaskan peluang ini kerana cost pengangkutan adalah ditanggung sendiri. Huwaa sedihnya. 

Kalau dapat jumpa kan best. Sobs sobs.. baru ingat nak tengok live George Calombaris ni tapi apakan daya takda rezeki. Terpaksa je tengok di kaca tv menerusi rancangan Masterchef Australia.